dimecres, 11 de març del 2009

Seguim el viatge: India!!

Despres de passar unes setmanes per casa i gaudir de familia i amics, ja som de nou en marxa.

Estem a la India!!


Exactament, a Mamallapuram, India. Previ pas per Londres, Mumbai i, finalment, Chennai. Doncs abans d'arribar a aquest petit poblet tranquil de la costa sur-est, banyada per les aigues del mar de Bengala, hem estat de passada per totes aquestes ciutats.


Ara, pero, volem comencar a fer-nos una idea del que es India. Doncs el xoc inicial ens va deixar les primeres hores molt aixafats... entre el llarg viatge, jet lag, i que el pais te tela... ens vam quedar a l'hotel de Chennai casi com si fos un bunquer!! protegits de tot el caos, merder i bogeria que imperava a la ciutat... per estar tranquilets.

Aqui, a Mamallapuram, no hi ha tan de caos doncs es una ciutat petiteta i ens va mot be per comencar a agafar-li el punt al pais, costums, menjars, cultura, etc.


Aixi doncs, us deixem quatre fotos de les primeres hores a la India i esperem actualitzar ben aviat i amb moltes coses per explicar!!

(No hi ha accents al teclat i, per tant, moltes faltes... perdoneu!)

1 comentari:

Lluís Andreu Oliver ha dit...

Ostia, m'encanta la primera foto. La del tio amb bicicleta, són el tipus de fotos que m'agradaria fer si fos a la India.

Salut!